7 Hills – Trail & Duathlon

90 lei120 lei

Pentru a participa la proba de duathlon, trebuie sa fii inregistrat prima data la cursa de MTB aici  . Dupa inscriere la MTB, te poti inregistra aici, alegand traseul 7Hills Duathlon.

Daca vrei sa participi doar la proba de trail, selecteaza traseul 7Hills Trail (12 km.

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid in formularul de inregistrare. Pe numarul trecut veti primi rezultatul cursei.

Pentru a fi validata înscrierea trebuie sa efectuați plata in termen de 5 zile de la înregistrare. După acest termen, înscrierea neachitata se anulează si trebuie sa reluați procesul de înregistrare. Pentru plățile prin transfer bancar va rugam sa ne transmiteți confirmarea pe adresa de e-mail contact@cronometrajonline.ro


Golește
SKU: 7Hills Categorie:

Descriere

A treia editie 7MTB aduce in premiera o cursa de trail si una de duathlon. Concurentii inscrisi deja la cursa de MTB si care doresc sa participe la cursa de duathlon trebuie sa se inscrie folosind formularul de mai sus, alegand traseul 7Hills Duathlon si categoria afenrenta traseului MTB la care s-au inscris. Concurentii care vor doar sa alerge trebuie sa aleaga traseul 7Hills trail si categoria de varsta aferenta.

Pentru cursa de duathlon, startul va fi dat prima data probei de bicicleta. Concurentul termina cursa de MTB, iar dupa ce trece prin poarta de cronometraj lasa bicicleta si porneste pe traseul de alergare.

Valoarea taxelor de participare:

7Hills Trail
– 100 Lei Până la 31 Iulie
– 110 Lei 1-31 August
– 120 Lei 1-30 Septembrie
– 130 Lei în ziua concursului

7Hills Duathlon
– 70Lei Până la 31 Iulie
– 80 Lei 1-31 August
– 90 Lei 1-30 Septembrie
– 100 Lei în ziua concursului