Slatina City Run

0,00 lei

Pentru a fi la curent cu toate noutatile despre eveniment (regulament, trasee, premii, etc) urmariti pagina oficiala a evenimentului.

In vederea inscrierii la eveniment  trebuie sa completati toate campurile din formularul de inregistrare, sa adaugati produsul in cos si sa completati cu aceleasi date si zona Detalii Facturare, apoi  mergeti pana la pasul final (PLASEAZA COMANDA).

Inscrierile vor fi validate in 48 de ore de la inregistrare. Lista concurentilor se actualizeaza automat aici => LISTA CONCURENTI

Va rugam selectati cu atentie categoria de varsta la care doriti sa participati si introduceti corect data nasterii pentru validarea categoriei.

Golește
SKU: SCR2020 Categorie:

Descriere

În urma succesului înregistrat la primele două ediții ale evenimentului “Crosul Primăverii – Slatina 5k”, în acest an vă anunțăm cu bucurie că vom da startul competiției “Slatina City Run”.
Noutatea evenimentului constă în faptul că acesta va fi împărțit în două categorii, respectiv Cross-7 km și Semimaraton-21 km.
Competiția ce va avea loc duminică – 17 mai în Parcul Tineretului se adresează tuturor amatorilor de mișcare și nu implică niciun fel de taxă de participare.

Traseul:

Pentru a fi la curent cu toate noutatile despre eveniment (regulament, trasee, premii, etc) urmariti pagina oficiala a evenimentului.