Maratonul Nordului 2021 Teioasa Trail

50 lei90 lei

Va rugam sa introduceti un numar de telefon valid in formularul de inregistrare. Pe numarul trecut veti primi rezultatul cursei.

Pentru a fi validata înscrierea trebuie sa efectuați plata in termen de 5 zile de la înregistrare. După acest termen, înscrierea neachitata se anulează si trebuie sa reluați procesul de înregistrare. Pentru plățile prin transfer bancar va rugam sa ne transmiteți confirmarea pe adresa de e-mail contact@cronometrajonline.ro

Golește
SKU: MTBTT2020 Categorie:

Descriere

Ediția a 4-a Maratonul Nordului Teioasa Trail va avea loc în 29 august 2021, la Darabani(jud. Botoșani). Darabani este scena centrală a festivalului Zilele Nordului și cel mai nordic oraș din țară.

Taxele de participare:

Persoanele cu dizabilități, copiii insituționalizați și persoanele  cu vârsta 65+ au ÎNSCRIERE GRATUITĂ, în orice moment al calendarului de înscrieri. La fel, vor beneficia de ÎNSCRIERE GRATUITĂ, toți sportivii aflați pe locul 1 la oricare dintre probele validate la ediția 2020 .

  • 1 februarie – 1 aprilie   = 70 lei
  •  2 aprilie – 1 iulie           =90 lei
  • 2 iulie – 20  august      =120 lei
  • În ziua startului            =150 lei (organizatorul va hotarî dacă se fac înscrieri în ziua stratului)
  • 1 februarie- 10 februarie = PACHET EARLY BIRD (mtb+trail) =140 lei

Premii: a se consulta regulamentul.

Maratonul Nordului Teioasa Trail este un eveniment sportiv de alergare pe teren accidentat, destinat oricărui alergător profesionist sau amator, înregistrat sau nu într-un club de atletism care se prezintă cu un minim de echipament și experiență, cunoștințe în domeniu și cu o stare de sănătate care să-i permită efortul fizic. Participarea se face pe propria răspundere.