09/01/2020

MTB Cupa Moldovei 2020

MTB Cupa Moldovei este un eveniment unic în România. Anul 2020 vine cu cea de a 2-a ediție care adună la un loc 8 competiții de Mountain Bike desfășurate pe teritoriul Moldovei. La sfârșitul fiecărei etape fiecare participant va primi un număr de puncte iar la finalul Cupei Moldovei se vor premia cei mai buni sportivi la fete și la băieți în funcție de numărul total de puncte obținute din etape.

Startul competiției va fi dat pe 2 Mai la Orheiul Vechi XCM, în Republica Moldova. Va continua pe 28 Iunie la VeloPower MTB Race. Pe 25 iulie ajungem la XC Maraton Bacau iar pe 8 August vom pedala la MTB Maraton Zemeș și pe 29 August la MTB Maratonul Nordului. În data de 5 Septembrie vom alerga la Maraton MTB Bicaz și în data de 28 Septembrie vom face Turul Masivului Ceahlău XCM. Pe 3 octombrie, la Iași, va avea loc etapa finală 7MTB Real Sports unde se va desfășura și festivitatea de premiere a câștigătorilor turneului.

Și tu poți lua startul la cea mai dinamică competiție în domeniu și să participi la cele 8 trasee special alese pentru ca tu să ai parte de o adevărată experiență. Prezența ta ne va onora cu siguranță, iar dacă vei fi unul dintre câștigători, ne va face o deosebită plăcere să-ți înmânăm titlul de cel mai bun ciclist din întreagă regiune a Moldovei.

PREZENTARE ETAPE

Etapa I- Orheiul Vechi XCM 2020 - ANULATA

Etapa II - Velopower MTB race - ANULATA

Etapa III - MTB Maraton Zemes - ANULATA

Etapa IV - Maratonul Nordului MTB 2020

Data: 29 august 2020
Locatie: Com. Pomarla, Jud. Botosani
Detalii: maratonulnordului.ro

Etapa V - Maraton MTB Bicaz 2020 - ANULATA

Etapa VI - XC Maraton Bacau 2020

Data: 19 septembrie 2020
Locatie: Bacau
Detalii: xcmaratonbacau.ro

Etapa VII - Turul Masivului Ceahlau 2020 - ANULATA

Etapa VIII - 7MTB Real Sports

Data: 3 octombrie 2020
Locatie: Iasi
Detalii: 7mtb.realsports.ro/