17/03/2019

MTB Roman Maraton 2019

MTB Roman maraton 2019

   Pentru anul 2019 Asociatia Club Sportiv MTB ROMAN organizează ediţia a II-a a concursului MTB Roman Maraton, concurs de ciclism, disciplina Mountain Bike, de tip cross-country marathon  (XCM). Etapa in Cupa Moldovei MTB, concursul aduce si o noutate, CURSA FOTOLIILOR RULANTE, concurs pentru cei la care deplasarea pe roţi este mai mult decât un sport.

   Startul se va da din incinta complexului sportiv “Moldova” Roman traseele urmand a va oferi posibilitatea de a cunoste padurile colinare din podisul Siretului dintre judetele Neamt si Vaslui.

   Concursul se ține  pe trasee de legatura, pe poteci de pădure, drumuri forestiere de acces incercand sa va tinem departe de asfaltul incins. Vor fi cățărări fără porțiuni de push-bike dar și coborâri încàntătoare, forma finală a traseului fiind găsită în format GPX pe site-ul www.mtbroman.ro cu cel putin o luna inainte de start.

Lungime 77KM / diferenţă de nivel 1300 metri, este adresat sportivilor profesionişti şi amatorilor antrenaţi, categorii de vârstă 19 – 60 ani.

Lungime 42KM / diferenţă de nivel 500 metri si este adresat sportivilor amatori, categorii de vârstă 14 – 60 ani.

Lungime 25KM / diferenta de nivel 200 metri, este adresat copiilor intre 10-14 ani insotiti de un adult si biciclistilor ocazionali. Participarea pe acest traseu nu acorda puncte in cadrul Cupei Moldovei MTB.

Lungime adaptata mai multor categorii de vârstă, adresat copiilor între 7-14 ani fără însoţitor. Detalii suplimentare pe site-ul www.mtbroman.ro .

Clasament puncte etapa

Punctele obtinute se vor afisa dupa finalizarea cursei si validarea rezultatelor de catre toti arbitrii.