1. DISPOZIȚII GENERALE

Prin prezenta se stabilesc condițiile de vânzare a produselor din magazinul on-line www.cronometrajonline.ro, proprietatea S.C. FIRST FIVE S.R.L., cu sediul în România, Botosani, str. Bucovina, Nr. 15, Sc D Ap 11, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J7/388/2007, cod de înregistrare fiscală 22024132, tel: 0748701717, adresa de e-mail: contact@first-five.ro, numita in continuare CRONOMETRAJ ONLINE. Folosirea acestui site, respectiv înregistrarea unei comenzi, implică:

• acceptarea de către Dvs a prezentelor termeni și condiții

• acceptarea de către Dvs a Politicii de confidentialitate

• acceptarea de către Dvs. a utilizării adresei de poștă electronică (e-mail) ca tehnică de comunicație la distanță.

• acordul și acceptul Dvs, ca CRONOMETRAJ ONLINE să șteargă, să modifice sau să adauge orice informație pe site fără a fi necesară notificarea Dvs prealabilă.

În cazul în care pe site-ul nostru se fac referiri la alte site-uri, CRONOMETRAJ ONLINE nu garantează și/sau confirmă sub nici o formă tipul de informație pe care îl veți găsi pe aceste site-uri. Rămâne la aprecierea dumneavoastră dacă vizitați sau nu aceste site-uri sau luați sau nu în considerare informația găsită acolo. Pentru folosirea în cele mai bune condiții a site-ului, se recomandă citirea cu atenție a tuturor termenilor și condițiilor. Ne rezervăm dreptul de a modifica termenii și condițiile, fără a fi necesară vreo notificare prealabilă. CRONOMETRAJ ONLINE nu își asumă răspunderea pentru nefuncționarea site-ului www.cronometrajonline.ro sau pentru orice prejudiciu ce se datorează nefuncționării site-ului www.cronometrajonline.ro.

2. PRODUSE si SERVICII

Produsele comercializate prin intermediul site-ului www.cronometrajonline.ro sunt taxele de participare pentru evenimentele sportive prezentate pe site. Orice persoană fizică, română sau străină, si orice persoană juridică se poate inregistra la competitiile sportive prezentate pe site. Inregistrarea este conditionata de furnizarea datelor necesare obligatoriu (Nume, Prenume, Data nasterii, Telefon, Email) precum si efectuarea platii taxei de participare.

Taxa de participare este colectata de catre FIRST FIVE SRL in numele si pentru organizatorul evenimentului pentru care este achitata.   Taxa de participare achitata nu se restituie in cazul in care concurentul inscris nu mai doreste /nu mai poate sa participe. Totusi, aceasta taxa poate fi transferata unui alt concurent in baza unui e-mail transmis de pe adresa inregistrata in formularul de comanda. Acest mesaj trebuie transmis pe adresa contact@cronometrajonline.ro.

Serviciile oferite prin intermediul site-ului www.cronometrajonline.ro sunt servicii de cronometraj sportiv, folosind tehnologii RFID, NFC, optice, cu afisarea rezultatelor pentru concurenti.

3. TERMENUL DE VALABILITATE

Termenul de valabilitate al produselor comercializate de către CRONOMETRAJ ONLINE, prin intermediul site-ului, este data de start a evenimentului sportiv pentru care s-a efectuat inregistrarea respectiv s-a efectuat plata taxei.

4. OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ DE FURNIZARE A UNOR DATE (ÎNREGISTRARE)

Pentru a cumpăra produse de pe site-ul www.cronometrajonline.ro, va trebui să acceptați termenii și condițiile prezente, să alegi competitia pentru care doriti sa va inregistrati, sa furnizati câteva informații necesare validarii inscrerii. Inregistrarea se face prin parcurgerea următorilor pași:

Pasul 1: Alegeti concursul, selectati traseul si sexul, introduceti data nasterii, numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email, localitatea si clubul (o parte din aceste date sunte necesare pentru validarea categoriei de concurs). Dupa completarea acestor campuri, trebuie sa marcati acceptarea regulamentului competititi pentru care va inregistrati precum si faptul ca aveti o stare de sanatate corespunzatoare participarii la o competitie sportiva, prin bifarea casutei respective din formularul de comanda. DACA NU ACCEPTATI REGULAMENTUL COMPETITIEI SI NU AVETI O STARE DE SANATATE CORESPUNZATOARE NU SE VA REALIZA INSCRIEREA DUMNEAVOASTRA.

Pasul 2: După ce ați introdus produsul dorit în coșul de cumpărături, imediat va apărea lista taxelor pe care doriti sa le achitati pentru a va inregistra precum si datele necesare validarii inscrierii (data nasterii, numele si prenumele, numarul de telefon, adresa de email, localitatea si clubul);

Pasul 3: Finalizare comandă: În vederea finalizării comenzii, aveți posibilitatea să vizualizați si sa introduceti următoarele date: cumpărătorul, detalii facturare, adresa de livrare, adresa de e-mail, telefonul, iar în căsuța ,,Mențiuni Comandă” puteți orice alte detalii vi se par necesare. La aceasta etapa este necesar sa selectati modul de plata al taxei (online cu un card bancar, sau prin virament)

Dacă toate datele sunt corecte accesați căsuța ,,Plasează Comanda”. În vederea efectuării comenzii, Dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, așa cum sunt acestea specificate și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect și complet. În situația în care considerăm, că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul, pe perioadă determinată sau nedeterminată, la utilizarea serviciului fără nici o notificare prealabilă.

NOTA: Daca va creati un cont de utilizator, puteti efectua inregistrari pentru mai multe persoane, fiecare persoana fiind necesar a fi inregistrata individual, deoarece datele necesare unei inregistrari sunt unice. Fiecare inregistrare poate fi adaugata in cos, iar la final se efectueaza o singura plata.

5. PREȚURI

Prețurile afișate pe www.cronometrajonline.ro sunt exprimate în LEI, includ TVA și pot fi modificate de CRONOMETRAJ ONLINE fără o notificare prealabilă, conform solicitariilor primite de la organizatorii evenimentelor.

6. MODALITĂȚI DE PLATĂ

Plata comenzii se face numerar la livrare, sau prin ordin de plata.  Daca doriti sa efectuati plata prin virament bancar, dupa procesarea ordinului de plata la banca sau in aplicatia de internet banking, va rugam transmiteti dovada platii pe adresa de e-mail contact@cronometrajonline.ro pentru o validare rapida.

Plata numerar se efectueaza catre reprezentantul CRONOMETRAJ ONLINE sau catre curier.

Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar „ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

 – Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

 – „3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

7. LIVRAREA

Prin livrare se intelege validarea inscrierii la concurs, actualizarea statusului comenzii si validarea concurentului in lista de participanti. In momentul incasarii banilor in contul CRONOMETRAJ ONLINE vor fi validate inscrierile pentru care a fost selectat modul de plata VIRAMENT. Plata online cu un card bancar asigura validare imediata. In momentul lansarii unei comenzi, respectiv efectuarea unei inregistrari, veti primi pe e-mail si factura pentru acest serviciu. Daca plata nu este validata plata in interval de 72 ore de la lansarea comenzii, inregistrarea se anuleaza.

8. LIMITELE RESPONSABILITĂȚII

CRONOMETRAJ ONLINE nu poate fi responsabil pentru anularea unei competitii din cauze de forță majoră.

9. RECLAMAȚII

Reclamațiile dvs privind orice probleme legate de inregistrarea la o competitie le puteți transmite la sau la numărul de telefon 0748701717, precum și la adresa de e-mail contact@cronometrajonline.ro.

10. PROTECȚIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, CRONOMETRAJ ONLINE, cu sediul în Botosani, Str. Bucovina, Nr 15, judet Botosani, cod de înregistrare fiscală 22024232, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele cu caracter personal pe care ni le furnizați despre dumneavoastră. Mai multe detalii despre cum sunt prelucrate datele personale gasiti in pagina Politica de confidentialitate.

Prin completarea formularului necesar efectuării comenzii postat pe site-ul www.cronometrajonline.ro, bifarea căsuței „Am citit și sunt de acord cu termenii și condițiile” și accesarea căsuței ,,Plasează Comanda” participantul declară că își dă consimțământul în mod expres și neechivoc ca datele acestuia cu caracter personal să intre în baza de date a societății FIRST FIVE SRL  și să fie prelucrate și folosite în viitor de către acesta cu respectarea strictă a prevederilor legale referitoare la protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date.

Toți cei care au furnizat datele cu caracter personal prin completarea formularului menționat mai sus, au calitatea de persoană vizată, în accepțiunea Legii nr. 677/2001. Scopurile colectării și prelucrării datelor de către CRONOMETRAJ ONLINE sunt:

• Efectuarea de statistici interne, fără alte obligații sau plăți din partea CRONOMETRAJ ONLINE față de persoana dumneavoastră;

• Pentru a va permite transmiterea mai rapida a comenzilor online

• Transmiterea de oferte promoționale, mesaje publicitare, mesaje tip sms în scopul informării consumatorului asupra aspectelor legate de funcționarea site-ului și a ofertelor comerciale

CRONOMETRAJ ONLINE va prelucra datele cu caracter personal pe perioada existenței societății sau până la data când persoana vizată solicită ștergerea datelor sale cu caracter personal din baza de date a CRONOMETRAJ ONLINE, iar ulterior solicitării persoanei vizate privind ștergerea datelor cu caracter personal. CRONOMETRAJ ONLINE va transforma datele cu caracter personal în date anonime și le va prelucra în scopuri statistice interne, pe durata existenței societății. Datele dvs. sunt destinate utilizării de către CRONOMETRAJ ONLINE în scopurile menționate mai sus și nu vor fi dezvăluite terților, cu excepția eventualilor împuterniciți ai CRONOMETRAJ ONLINE.

CRONOMETRAJ ONLINE garantează confidențialitatea datelor personale ale tuturor celor care completează formularul menționat mai sus. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de următoarele drepturi: dreptul la informare (art 12); dreptul de acces la date (art 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art 14); dreptul la opoziție (art 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art 17); dreptul de a vă adresa justiției (art 18).

JURISDICȚIE

Orice litigiu apărut între clienți și CRONOMETRAJ ONLINE se vor rezolva pe cale amiabilă. În cazul în care părțile nu au reușit să soluționeze litigiul pe cale amiabilă, acesta se va soluționa de instanțele judecătorești competente.

11. LEGISLAȚIA APLICABILĂ

Legea nr. 365/2002 privind comerțul electronic Ordonanța Guvernului nr. 130/2000 privind protecția consumatorilor la încheierea și executarea contractelor la distanță și Legea 51/2003 pentru aprobarea Ordonanței Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanță Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, modificată și completată, Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice.