Despre noi

Oferim servicii de cronometrare pentru evenimente sportive, utilizand o aplicatie dezvoltata de noi in acest sens. Suntem o echipa tanara de programatori, pasionati de ciclism. Am dezvoltat aplicatia pentru a veni in sprijinul organizatorilor de evenimente, care pun pe primul loc concurentii, fondul de premiere si nu cheltuielile pentru cronometraj.
Servicii aditionale

- Incepand cu anul 2019 venim in sprijinul organizatorilor de evenimente sportive si oferim servicii privind managemnetul concurentilor (inregistrarea concurentilor, validarea platilor, generarea listelor de start).

- avem posibilitatea de a executa numerele de concurs , de la grafica pana la printare

  • Aplicatia dezvoltata ofera precizie maxima prin filtrele de protectie integrate. Nucleul softului de cronometraj este cuvantul ACURATETE.

  • Consideram ca nu trebuie sa platesti mult pentru a obtine timpi de concurs. Fondurie pot fi directionate catre alte cheltuieli ale evenimentului. Solicita oferta si te vei convinge.

  • Rezultatele concursului sunt afisate in timp real pe pagina de rezultate. Suplimentar putem integra afisarea in site-ul web al evenimentului.

Echipa:

Bogdan

E-mail: contact@cronometrajonline.ro
Tel: 0748701717

Alin

Ionut

E-mail: ionut@cronometrajonline.ro
Tel: 0740490167